CERAMIC PASTE

Eurol
dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
TRANSGEL1G
EAN:
1000090165800
Výrobce:
Eurol
Prodej ukončen 


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: CERAMIC PASTE

CZ

Keramická pasta je speciálně vyrobena z vysokomolekulárního oleje, keramických materiálů a anorganického zahušťovadla s přísadami. Tato montážní pasta Anti-Seize má vynikající mazací vlastnosti a silná přilnavost zabraňuje smývání vodou.

Může být použit pro všechny součásti a součásti se závitem, které jsou obvykle ošetřeny pastami obsahujícími kovy, jako jsou ložiska, řetězy, kování, drážkování, brzdové součásti a pneumatická zařízení, která se nacházejí v garážích, stavbě lodí, zemědělských a průmyslových zařízeních.

EN

Ceramic Paste is especially formulated from high molecular oil, ceramic materials and inorganic thickener with additives. This Anti-Seize assembly paste has excellent lubricating properties and the strong adherence prevents water wash off.

It can be used for all parts and threaded components which are usually treated with metal containing pastes like bearings, chains, fittings, splines, brake parts and pneumatic appliances, found in garages, ship building, agricultural and industrial plants.

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Zákazníci s tímto produktem zakoupili také
RED ASSEMBLY LUBE
Kód:TRANSGEL4
34,30 €
[ 28,34 € bez DPH ]
6 - 12 dnů
BLUE ASSEMBLY GOO
Kód:TRANSGOO2
32,65 €
[ 26,98 € bez DPH ]
Skladem
(+420) 596 783 898 aupet@seznam.cz

Typ převodovky:
Značka vozu:
Kód zboží:
....